Se mine billeder

I øjeblikket kan du se og købe et udvalg af mine billeder hos Butik Kitt's, Lystbådevej 12, 5800 Nyborg. Åbent torsdag-fredag 11-16, lørdag-søndag 11-15.

Se mine billeder

I øjeblikket kan du se og købe et udvalg af mine billeder hos Butik Kitt's, Lystbådevej 12, 5800 Nyborg. Åbent torsdag-fredag 11-16, lørdag-søndag 11-15.

+45 22 30 17 17

OM

CHRISTINE BØSØRE SPILLEMOSE

LIVETS UDFORDRINGER SKABER NYE MULIGHEDER

Jeg hedder Christine og er autodidakt billedkunstner, årgang 1970. Jeg er gift og bor i Nyborg. Jeg har sclerose og er derfor førtidspensionist.

Efter jeg fik konstateret sclerose, ændrede mit liv sig en hel del og ting jeg nød at gøre før, var ikke længere mulig i samme grad. Ved et tilfælde blev jeg præsenteret for billedkunst og teknikken sampling og jeg slugte det hele råt.

Sampling er blevet en ny kærkommen hobby - jeg kan koble fra, når jeg sidder og laver billeder - fantasien får frit løb og tiden flyver afsted.  Det er en super måde at forsvinde lidt fra hverdagen og virkeligheden på - her kan jeg 'hoppe ind' i mit billede og være der lidt.

Når tiden er til det - ja så hopper jeg bare ud i virkeligheden igen :-) Jeg nyder at finde 'ting', der kan bruges i mine billeder - det kan være frimærker, nodepapir, tørrede blomster og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser...

En verden fuld af fantasi og farver

"Billedkunsten er mit fristed, her kan jeg isolere mig og krybe ind i en verden fuld af fantasi og farver."

Jeg bruger cookies på min hjemmeside, for at forbedre din brugeroplevelse. For en komplet oversigt over alle indstillinger, der er relateret til GDPR, se denne side

50%

På alle billeder til og med 15. januar 2023

Fratrækkes normalprisen som vises på Galleri-siden